Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

12mm f/5,6 Ultra Wide Heliar Aspherical III

Voigtländer 12mm f/5,6 Ultra Wide Heliar Aspherical III

Artikelnummer: 316885
8 395 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Extremt vidvinkelobjektiv till Leica-M

Voigtlander 12mm f/5,6 Ultra Wide Heliar Aspherical III är ett objektiv med extremt bred bildvinkel som passar perfekt för storslagna landskapsbilder och arkitektur. Objektivet är helt manuellt, har en manuell bländarring och fungerar på Leica-M kameror med fullformatssensor. En avståndsskala på bländarringen hjälper dig få en uppfattning om skärpedjupet vid olika bländare och fokuseringsavstånd.

Fördelar:

  • Extremt bred bildvinkel
  • Helt i metall
  • Manuell fokus och bländarring
  • Inbyggt motljusskydd

Objektivet har 12 linselement i 10 grupper, varav en asfärsik lins. Objektivet saknar filtergänga.

Levereras med:

  • Främre och bakre objektivlock.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.