Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

12mm f/5,6 Ultra Wide Heliar Aspherical III svart

Voigtländer 12mm f/5,6 Ultra Wide Heliar Aspherical III svart

Artikelnummer: 1034869
9 295 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Voigtländer 12mm f/5,6 Ultra Wide Heliar Aspherical III svart till Sony FE

Voighländer 12mm f/5,6 Ultr Wide Heliar Aspherical III är en kompakt vidvinkeloptik med manuell fokus till Sonys spegellösa fullformatskameror A9 och A7-serien.

Fördelar:

  • Väldit bred bildvinkel
  • Inbyggt motljusskydd
  • Kompakt storlek.

Med en väldigt bred bildvinkel i ett kompakt format passar Voigtländer 12mm f/5,6 Ultra Wide Heliar Aspherical III utmärkt till storslagna landskap och tillfällen där riktigt bred bildvinkel är önskvärt, utan att du vill bära för tung utrustning. Objektivet har helt manuell fokus-inställning och en ring för att ställa bländaren. På grund av designen har objektivet inte någon filtergänga men är utrustat med ett inbyggd motljusskydd i metall

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.