12mm f/5,6 Ultra Wide Heliar Aspherical III svart

Voigtländer 12mm f/5,6 Ultra Wide Heliar Aspherical III svart

Artikelnummer: 1034869
9 295 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Voigtländer 12mm f/5,6 Ultra Wide Heliar Aspherical III svart till Sony FE

Voighländer 12mm f/5,6 Ultr Wide Heliar Aspherical III är en kompakt vidvinkeloptik med manuell fokus till Sonys spegellösa fullformatskameror A9 och A7-serien.

Fördelar:

  • Väldit bred bildvinkel
  • Inbyggt motljusskydd
  • Kompakt storlek.

Med en väldigt bred bildvinkel i ett kompakt format passar Voigtländer 12mm f/5,6 Ultra Wide Heliar Aspherical III utmärkt till storslagna landskap och tillfällen där riktigt bred bildvinkel är önskvärt, utan att du vill bära för tung utrustning. Objektivet har helt manuell fokus-inställning och en ring för att ställa bländaren. På grund av designen har objektivet inte någon filtergänga men är utrustat med ett inbyggd motljusskydd i metall

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.