12mm f/5,6 Ultra Wide Heliar Aspherical III svart

Voigtländer 12mm f/5,6 Ultra Wide Heliar Aspherical III svart

Artikelnummer: 1034869
9 295 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Voigtländer 12mm f/5,6 Ultra Wide Heliar Aspherical III svart till Sony FE

Voighländer 12mm f/5,6 Ultr Wide Heliar Aspherical III är en kompakt vidvinkeloptik med manuell fokus till Sonys spegellösa fullformatskameror A9 och A7-serien.

Fördelar:

  • Väldit bred bildvinkel
  • Inbyggt motljusskydd
  • Kompakt storlek.

Med en väldigt bred bildvinkel i ett kompakt format passar Voigtländer 12mm f/5,6 Ultra Wide Heliar Aspherical III utmärkt till storslagna landskap och tillfällen där riktigt bred bildvinkel är önskvärt, utan att du vill bära för tung utrustning. Objektivet har helt manuell fokus-inställning och en ring för att ställa bländaren. På grund av designen har objektivet inte någon filtergänga men är utrustat med ett inbyggd motljusskydd i metall

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.