Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

SL II-N 40mm f/2,0 Ultron till Nikon

Voigtländer SL II-N 40mm f/2,0 Ultron till Nikon

Artikelnummer: 316898

Då närgränsen är på bara 0,38 cm, är den perfekt att använda som macro-objektiv

4 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

SL II-N 40mm f/2,0 Ultron till Nikon
UV-filter L395 SMC 52 mm
Polarisationsfilter cirkulärt digital 52mm
5 723 SEK
SL II-N 40mm f/2,0 Ultron till Nikon
väska putspåse i microfibermaterial
Rengörings kit för optik
5 163 SEK
40/2,0 Ultron SL II till Nikon
Detta kompakta, gedigna, ljusstarka objektiv klarar de flesta mörka situationerna du kan utsätta den för. Levererar knivskarpa och fin färgåtergivning på bilderna. Med sitt korta skärpedjup är det lätt att få mycket vacker bokeh i sina bilder. Då närgränsen är på bara 0,38 cm, är den perfekt att använda som macro-objektiv.

Obs!
Detta objektiv är helt manuellt och innebär alltså att du alltid måste fokusera manuellt (även om kameran har en inbyggd autofokusmotor)@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.