Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

VM 35/1,2 Nokton II till Leica M

Voigtländer VM 35/1,2 Nokton II till Leica M

Artikelnummer: 318199

Ett ljuskänsligt objektiv med hög kvalitet och klassisk stil, men modern optisk lins-teknik

12 295 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
35/1,2 Nokton ASPH VM II till Leica M
Ett ljuskänsligt objektiv med hög kvalitet och klassisk stil, men modern optisk lins-teknik.

Den nya Nokton 35mm f/1.2 objektivet från Voigtländer är en mindre och lättare version av den ursprungliga 35mm f/1.2 Nokton. Med sin otroligt ljusstarka bländare på f/1.2 finns det få ljusförhållanden inte detta objektiv klarar av. Har enastående bildprestanda i hela fokusområdet, utmärkt kontrast, och perfekt återgivning av detaljer. Vilket gör den idealisk för porträtt, resor, eller bildjournalistik. Har endast manuell fokus.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.
Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.