Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

VM 50mm f/1,1 Nokton svart till Leica M

Voigtländer VM 50mm f/1,1 Nokton svart till Leica M

Artikelnummer: 316905

Tack vare den otroligt stora bländaren på f/1.1 kan du ta bilder med riktigt kort skärpedjup och mycket fin bokeh

9 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
50/1,1 Nokton svart till Leica M
Ett robust objektiv för Leicas M-kameror. Tack vare den otroligt stora bländaren på f/1.1 kan du ta bilder med riktigt kort skärpedjup och mycket fin bokeh. Den stora bländaren gör detta objektiv till ett höghastighets-objektiv som klarar mörka miljöer, bättre än något annat objektiv. Är helt tillverkad i metall och linsen är konstruerad med 7 element i 6 grupper.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.
Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.