Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Multislider Ms 150

Waterbird Multislider Ms 150

Artikelnummer: 1039447

Waterbird Multislider Ms 150 är en slider med möjligheten att variera åkningar för filmproduktioner. Genom att justera slidern till att vara rak eller en båge kan man erhålla varierande filmsekvenser med hjälp av endast en och samma slider.

20 695 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

En unik multislider med flexibla lösningar för filmproduktioner

Waterbird Multislider Ms 150 är en slider med möjligheten att variera åkningar för filmproduktioner. Genom att justera slidern till att vara rak eller en båge kan man erhålla varierande filmsekvenser med hjälp av endast en och samma slider.

Fördelar:

  • Raka och kurviga åkningar
  • Stabil byggnad
  • Styrning via Multislider App

Levereras med:

  • Kamerakabel
  • Motor
  • Bälte
  • Drivrem

OBS! Levereras ej med styrenhet

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.