Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ice Light 2 - 5900

Westcott Ice Light 2 - 5900

Artikelnummer: 1018649
7 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Handhållet LED-ljus
Ice Light 2 är 50% ljusare än originalet och därför mycket effektiv när du filmar eller fotograferar. Med Ice Light 2 får du 1740 lumens av vackert dagsljus, hög effektivitet och klara färger i ett kompakt format med låg energiförbrukning. Dagsljuset är på 5500K och du får korrekta färger, hudtoner och nyanser då Ice Light 2 har CRI96.

Fördelar:

  • Flimmerfritt och stabilt ljus
  • Över 60 minuters batteritid
  • Du kan enkelt hålla Ice Light 2 i handen

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.