Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Trådlös smart hårddisk med 2TB lagringsutrymme

Western Digital My Passport Wireless Pro 2TB USB 3.0 och WiFi

Artikelnummer: 1029335
 • Inbyggt batteri som kan ladda andra enheter och batteri upp till 10h
 • Trådlös anslutning ger många möjligheter.
 • Fungerar till både till Mac och PC

Välj variant

2 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Trådlös Smart hårddisk från Western Digital

Western Digital My Passport Wireless Pro är en trådlös hårddisk med många möjligheter. Använd den att strömma HD film, säkerhetskopiera bilder via kortläsaren, som mediadisk med hjälp av Plex eller ladda din telefon via USB.

Fördelar:

 • USB 3.0 för anslutning till dator
 • USB 2.0 för anslutning av kamera eller usb-minnen/hårddisk
 • SD 3.0 kortläsare för snabb säkerhetskopiering av bilder och filmer
 • Använd till sammans med Plex Mediacenter
 • Inbyggt batteri som kan ladda andra enheter
 • Wifi 802.11ac vid 2,4 & 5Ghz

Trådlös anslutning ger många möjligheter.

My Passport Wireless Pro använder Wifi 802.11ac vid 2,4 och 5ghz för att ge dig möjlighet att strömma HD material och bilder till 8 olika enheter, perfekt på semestern. Ansluter du ett USB-minne eller ännu en hårddisk via USB 2.0-kontakten så blir även denna trådlös. Via ”My Cloud”-appen kommer du åt innehållet på disken. Med Mediacenter-programmet Plex får du tillgång till en snygg media-center lösning för materialet som ligger på hårddisken.

Säkerhetskopiera från SD-kort och via USB 2.0

Med en SD 3.0 kortläsare inbyggd i hårddisken kan du säkerhetskopiera dina bilder i fält, utan dator. Fördelen med att plugga in SD-kortet direkt i hårddisken är att överföringen går snabbare än med trådlös överföring, perfekt om du har fotograferat i RAW eller filmat. Via USB 2.0 kontakten kan du överföra bilder ifrån andra hårddiskar, USB-minnen eller kameror som inte har SD-minneskort.

Använd som vanlig extern hårddisk

Via en USB 3.0 kontakt kan My Passport Wireless Pro anslutas till vilken dator du vill och fungera precis som en vanlig extern hårddisk. Utmärkt för att tömma disken på dina bilder eller föra över videofilmer att titta på under resan. Hårddiskens inbyggda batteri laddas också på detta sättet.

Upp till 10timmars batteritid

Det inbyggda batteriet på 6400mAh ger upp till 10 timmars batteritid. My passport Wireless Pro har även en USB 2.0 port som kan ladda mobila enheter och kameror som tar laddning via USB-kontakten.

Säkerhet både över Wifi och USB

Wifi anslutningen går att kryptera med ett lösenord, så att ingen obehörig får tillgång till ditt material. Även USB-kontakterna går att låsa med Drive Lock funktionen som aktiveras via My Cloud appen.

Ansluten till Adobe Creative Cloud

Anslut My Passport Wireless Pro till Adobe Creative Cloud via My Cloud appen och överför bilder och video direkt ifrån din telefon och kamera till Adobe CC-molnet.

Funkar både till Mac och PC

My Passport Wireless Pro är plug-and-play till både PC och Mac

Levereras med:

 • Hårddisk
 • USB Kabel
 • USB strömadapter
 • Quick Install Guide
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.