A-Box (Alexa Mini)

Wooden Camera A-Box (Alexa Mini)

Artikelnummer: 1022657
3 495 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Denna A-box är speciellt tillverkad för ARRI Alexa Mini. A-box anpassar en 5-pins XLR hane-pluggar till två balanserade 3-pins XLR-honor. Levereras med Bolt On 19 mm Rod för att kunna fästa till 3/8# gängat hål samt en 3/8"x1/2" skruv.

OBS!
Kameran på bilden ingår inte.
 

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.