Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

A-Box (RED Weapon/Epic-W/Scarlet-W/Raven)

Wooden Camera A-Box (RED Weapon/Epic-W/Scarlet-W/Raven)

Artikelnummer: 1037555
2 795 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

XLR-anslutning till RED

A-Box för RED Weapon / Epic-W / Scarlet-W / Raven låter dig ansluta två XLR-mikrofoner till din RED kamera (kräver RED Base Expander Module). A-Box passar även andra kameror som har en vanlig 3.5mm anslutning och enheten kan monteras på en 19 mm rod, 15mm rod med hjälp av den medföljande adaptern eller på en 1/4"-gänga.

OBS! A-box ger inte någon phantomström till mikrofonerna.

Levereras med:

  • A-box
  • 1/4-20 x 3/8" skruv
  • 15mm adapter bussning

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.