Wooden Camera A-Box (RED Weapon/Epic-W/Scarlet-W/Raven)

Wooden Camera A-Box (RED Weapon/Epic-W/Scarlet-W/Raven)

A-Box (RED Weapon/Epic-W/Scarlet-W/Raven)

Artikelnummer: 1037555
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
2 795 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

XLR-anslutning till RED

A-Box för RED Weapon / Epic-W / Scarlet-W / Raven låter dig ansluta två XLR-mikrofoner till din RED kamera (kräver RED Base Expander Module). A-Box passar även andra kameror som har en vanlig 3.5mm anslutning och enheten kan monteras på en 19 mm rod, 15mm rod med hjälp av den medföljande adaptern eller på en 1/4"-gänga.

OBS! A-box ger inte någon phantomström till mikrofonerna.

Levereras med:

  • A-box
  • 1/4-20 x 3/8" skruv
  • 15mm adapter bussning
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.