Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Axelstativ Cruiser (Rubber)

Wooden Camera Axelstativ Cruiser (Rubber)

Artikelnummer: 1040789
6 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Modulärt axelstativ baserat på ARRI-standard dovetail

Handtag med gummi. Gängor på axelstativet och Safety Dovetail för att montera tillbeör som monitorer, rod clamps, cheeseplates, batteri, mm.

Levereras med:

  • Handle Bar
  • Safety Dovetail 12"
  • Shoulder Pad
  • 2st 1/4-20 x 1" screws
  • 2st 1/4-20 x 1/2" screws
  • 2st 1/4-20 low profile screws
  • 2st 3/8-16 low profile screws
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.