Battery Slide

Wooden Camera Battery Slide

Artikelnummer: 1025640
2 795 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Woodencamera Battery Slide

Justerbar batterimontering som passar med WC V-mount, WC Gold-mount, QRC Gold-mount och RED/Blueshape batteriplattor.

Friktionen är avvägd så att monterad batteriplatta och batteri går att vinkla utan att lossna på någon skruv, men ändå så pass kraftig att den stannar kvar i sin position. Lossar du tumskruven kan du justera plattan uppåt och neråt samt ändra vinkel, perfekt för att balansera riggen och växla mellan studio och handhållet läget.

OBS: Batterimonteringen säljs separat.

Levereras med:

  • 2st 1/4-20 skruv
  • 6st M3x14mm skruv
  • 4st M4x14mm skruv
  • 4st M3x8mm skruv
  • 4st M3x8mm skruv

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.