Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

BMC Kit Advanced till Black Magic Design Cinema

Wooden Camera BMC Kit Advanced till Black Magic Design Cinema

Artikelnummer: 1016560
11 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Detta paket innehållerCamera Cage (BMC) för tillbehörsmontering och rigg, Mini Baseplate (BMC) för lätta 15 mm rods på rätt objektivhöjd, NATO Handle Kit för snabbkoppling av handtag, två stycken 15 mm rods samt en Rod Clamp för montering av externa batterisystem eller andra tillbehör.

Detta paket levereras med:
  • Camera Cage BMC
  • Mini Baseplate BMC
  • NATO Handle Kit (Plus, 100 mm)
  • Rod Clamp
  • 2x 15 mm Rod
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.