Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

BMC Kit Basic till Black Magic Design Cinema

Wooden Camera BMC Kit Basic till Black Magic Design Cinema

Artikelnummer: 1016561
5 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Detta paket innehåller en Mini Baseplate ger både en kompakt och prisvärd lösning för lätta 15 mm rods på rätt objektivhöjd. NATO Handle Kit fästs direkt på din Blackmagic-kamera med snabbkoppling. Inga verktyg krävs.

Detta paket levereras med:
  • Mini Baseplate (BMC)
  • NATO Handle Kit (Plus, 100 mm)
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.