Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Camera Cage till Black Magic Design Cinema Camera

Wooden Camera Camera Cage till Black Magic Design Cinema Camera

Artikelnummer: 1016564
5 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Camera Cage till din Blackmagic Cinema Camera
Camera Cage (BMC) gör Blackmagic Cinema Camera EF, MFT och 4K till ett produktionsfärdigt verktyg. Buren fästs med tre skruvar på toppen och en styrpinne och skruv på botten, vilket gör den mycket säker. Den smidiga och funktionella designen gör att kamerans alla vitala funktioner är lättåtkomliga, som SSD-dörren, LCD-skärmen och input-/output-portar. Greppen gör att du kommer åt alla kontroller med dina fingertoppar.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.