Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Fixed kit till Sony F5/F55

Wooden Camera Fixed kit till Sony F5/F55

Artikelnummer: 1016586
9 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Kamerahandtag för Sony F5 och F55
Detta kit innehåller en fast basplatta för Sony F5 och F55 som ger genomgångar för lätta 15 mm rods i rätt objektivhöjd. Bottenplattan kan fästas till en kameraplatta. Du får även med en topplatta med flera 1/4"- och 3/8"-hål för att fästa handtag, skärmar och mycket mer. Topphandtaget (cheese) fästs till topplattan så att du säkert kan bära din kamera, den har även flera fästpunkter för tillbehör och en öppning för 19 mm rod.

Levereras med:
  • Fixed Base (F5, F55)
  • Top Plate (F5, F55)
  • Top Handle (Cheese)

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.