Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

NATO Lock Magic Arm (7")

Wooden Camera NATO Lock Magic Arm (7")

Artikelnummer: 1024048
3 695 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

NATO Lock Magic Arm 7"

Arm för montering av monitor och andra tillbehör på NATO-rail.

Ett stort låsreglage gör det enkelt att justera och låsa armens leder. Levereras med ett moniterings fäste i NATO-standard för att kunna montera armen i 3/8" och 1/4" en vanlig gänga, samt snabbfäste för tillbehöret, även detta med NATO-standard.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.