Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Shoulder Pad v2 (Arca Swiss)

Wooden Camera Shoulder Pad v2 (Arca Swiss)

Artikelnummer: 1033710
4 495 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Wooden Camera Shoulder Pad v2 (Arca Swiss)

Axelstöd för Arca-swiss kameraplattor och dovetails.

Medföljande 1/4"-20 och 3/8"-16 skruvar låter dig montera på andra basplattor om du önskar det. Du kan montera rodclamps och 1/4"-20 gängorna på fram och baksida passar utmärkt för tillbehör.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.