Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Shoulder Rig v2 (Mid, Black Leather)

Wooden Camera Shoulder Rig v2 (Mid, Black Leather)

Artikelnummer: 1025669
15 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Woodencamera Shoulder Rig v2.

Axelrigg med ARRI standard dovetail och rosetter. Arca-swiss standard på undersidan låter dig snabbt justera eller ta bort axelsstödet.

Fördelar:

  • ARRI-standard på ovansidan
  • Arca-swiss standard på undersidan
  • NATO-rail för montering av LCD.
  • Monteringsgängor på både dovetail, crossbar och handtag
  • Avtagbart axelsstöd
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.