Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Unified DSLR Cage (large)

Wooden Camera Unified DSLR Cage (large)

Artikelnummer: 1033935
5 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Wooden Camera Unified DSLR Cage (Medium)

Cage till DSLR-kameror. Höj- och sänkbar för att passa en stod mängd olika kameror som ger tillgång till flera monteringspunkter för både 1/4" och 3/8" tillbehör. Cage'en kommer med en snabbplatta i manfrotto-standard för att snabb kunna montera på/av ett stativ. Passar bra ihop med Wooden Camera Unified DSLR 15mm Baseplate för att ansluta 15mm rods.

Kompatibel med:

  • 1DC, 1DX, 1DX mkII, 1DmkIV, 1DmkIII, Nikon D4, D3x och andra kameror med batterigrepp
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.