Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

UVF Mount (NATO Jaws, No Clamp)

Wooden Camera UVF Mount (NATO Jaws, No Clamp)

Artikelnummer: 1023635
4 795 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

UVF Mount från Woodencameras passar de flesta LCD'er och EVF'er på marknanden. Byggd för flexibilitet med möjlighet att justera monteringen på tre punkter för att passa just din konfiguration. En spärr säkerställer att släden inte lossnar av misstag och en tumskruv styr friktionen för att få rätt vinkel på sökaren/LCD'n.

Detta kit passar med NATO Handle (Plus).

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.