Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

V-lock Base Station Wedge kit

Wooden Camera V-lock Base Station Wedge kit

Artikelnummer: 1040019
1 795 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Wooden Camera V-lock Base Station Wedge kit

V-Lock Base Station och Wedge Kit är en snabbkopplingssats baserad på standard V-Lock eller V-Dock. Basstationsdelen kan skruvas in i ett 1/4" eller 3/8" med de medföljande skruvarna. Dessutom har basstationen hålmönstret för ARRI-tillbehörsfästen.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.