Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Zip box double 4x5,65 (80-85 mm)

Wooden Camera Zip box double 4x5,65 (80-85 mm)

Artikelnummer: 1032919
1 695 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Dubbel filterhållare för objektiv med 80- 85 mm omkrets

Denna filterhållare är anpassad för filter som är 4x5,56" (100x144mm) som ska användas tillsammans med objektiv som har en yttre diameter mellan 80-85 mm (OBS. Ej samma som objektivets filterdiameter). För mindre objektiv finns adapteringar från 49 mm och uppåt att köpa separat.

Dina båda filter separeras med en gummiflik som gör att de inte ligger mot varandra och skaver.

Filterhållarens slimmade design gör att den går att använda även om du använder vidvinkliga objektiv utan att den skapar vinjettering. Zip Box Double är tillverkad i ett enda stycke gummi och med rostfria ståldetaljer som gör det både lätt och hållbart.

Zip Box Double finns i fyra olika utföranden:

  • Zip Box Double 4x5.65 (80-85 mm)
  • Zip Box Double 4x5.65 (90-95 mm)
  • Zip Box Double 4x5.65 (100-105 mm)
  • Zip Box Double 4x5.65 (110-115 mm)
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.