X-rite Colorchecker classic mini

X-rite Colorchecker classic mini

Colorchecker classic mini

Artikelnummer: 1022683
WebblagerFinns i webblager
Butik:
849 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

X-rite Colorchecker Classic Mini
Denna colorchecker är utformad för att leverera en verklighetstrogen bildåtergivning och fungerar lika bra i alla typer av belysning. Eftersom den är väldigt lätt passar den perfekt när du till exempel ska fota av konst och målningar som ofta kan ha känslig yta. De 24 färgerna respresenterar faktisk färg och reflekterar ljus på samma sätt i alla delar av det synliga spektrumet. Colorchecker Calssic Mini kan också användas för vitbalansering med din digitalkamera samt med ColorChecker camera calibration software för att skapa egna profiler.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.