ColorChecker passport Video

X-rite ColorChecker passport Video

Artikelnummer: 1022748
1 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

X-rite ColorChecker Passport Video
ColorChecker Passport Video är ett effektivt verktyg för att få till rätt färger, exponering, vitbalans och fokus i dina filmer samt för att färgmatcha flera kameror. ColorChecker Passport innehåller fyra olika kartor som hjälper dig att förbättra och snabba upp arbetsflödet -allt i ett fodral i storlek med ett pass vilket gör att den blir smidigt att ha med sig.

Egenskaper:

  • Video Color Target: Inkluderar sex kromatiska färgprover anpassade för videoproduktion, 6 färger för hudton, 6 färger i gråskala och 6 färger för vit högdager samt skuggor (inklusive en högblank svart) för att uppnå den ideala färgbalansen.
  • Grayscale Target: Innehåller tre stegs vit högdager, 40 IRE mellantoners grå samt mättad högblank svart referens för att uppnå perfekt exponering.
  • White Balance Target: Används när du ställer in vitbalansen manuellt vilket förenklar redigeringen och eliminierar behovet att färgkorrigera varje bildruta senare.
  • Focus Target: Ett diagram som underlättar center- och kantfokus.
  • ColorChecker Passport fodral: Fodral i hårdplast som fungerar både som skydd och stöd för ColorChecker Passport, när du vill ta med det/ställa upp det.

 
Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.