ColorMunki Display + ColorChecker Passport

X-rite ColorMunki Display + ColorChecker Passport

Artikelnummer: 320165
2 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar
Cashback
Registrera ditt köp och få 35£ tillbaka från X-rite. Läs mer och registrera ditt köp på X-rites hemsida.


X-Rite Color Checker Passport
Color Checker Passport ger överlägsna färger på nolltid och är en kraftfull färglösning för alla fotografer som söker mer korrekt, konsekvent färg och önskar mer flexibilitet. När du kombinerar ColorChecker Passport med Adobes bildprogram blir vinsterna ännu större. ColorChecker Passport kombinerar tre fotografiska mål i ett "pocket size" fodral. Tillsammans med den medföljande programvaran för kamerakalibrering, får du den ultimata i funktionaliteten, flexibiliteten och portabiliteten. Det finns många sätt att införliva ColorChecker Passport i ditt RAW-arbetsflöde.

X-Rite ColorMunki Display
ColorMunki Display är den ideala lösningen för passionerade och professionella fotografer som vill uppnå professionella resultat. En lättanvänd lösning som inte kräver djupgående kunskap i färglära eller färghantering.

ColorMunki Display bygger på förvalda lägen och helautomatisk kalibrering men med möjligheten att byta till ett mer avancerat läge där man som användare handleds genom ett antal valmöjligheter för större kontroll.

ColorMunki Display innehåller en nyutvecklad kolorimeter bundlad med mjukvara för bildskärm- eller projektorprofilering. Den nya industriledande kolorimetern bygger på ett optiskt system med specialtillverkade filter som erbjuder förstklassigt resultat på alla moderna displayteknologier och som dessutom går att uppdatera för framtida teknologier.

Den nya kolorimetern kombinerar 3 funktioner - mätning av omgivningsljus, bildskärms- och projektorprofilering. En integrerad diffusor för mätning av omgivningsljus gör att man enkelt kan mäta ljuset på sin arbetsplats. Rotera diffusorn och den förvandlas ett bordsstativ för projektorprofilering. Slutligen monteras kolorimetern på bildskärmen och med hjälp av en integrerad motvikt, som enkelt går att justera, kalibreras och profileras bildskärmen.

ColorMunki Display levereras med nästa generations mjukvara. Nya funktioner som t.ex. "Ambient Light Smart Control" som automatiskt mäter och kompenserar för förändringar av omgivningsljuset eller FlareCorrect som mäter reflektioner på bildskärmen och automatiskt kompenserar för t.ex. en högblank bildyta.

ColorMunki Display ger bästa möjliga resultat på alla moderna bildskärmsteknologier inklusive LED samt bildskärmar med utökad färgrymd (t.ex. AdobeRGB). Funktionen ADC - Automatic Display Control - justerar automatiskt bildskärmen för att ytterligare förenkla användningen.

Utan att ha djupgående kunskaper i läran om färg ger X-Rite’s nya ColorMunki Display användaren ett snabbt, enkelt och otroligt exakt kalibrerings- och profileringsverktyg. För seriösa amatörer, semiproffs och professionella som kräver bästa möjliga resultat parat med ett enkelt, handledande gränssnitt erbjuder ColorMunki Display den avancerade teknik de behöver för att få perfekt kalibrerade bildskärmar och projektorer varje gång.

Funktioner
- Nyutvecklad avancerad ColorMunki Display kolorimeter med ny optisk design och filterteknologi.
- 3-i-1-lösning för omgivningsljus, bildskärm- och projektorprofilering.
- Helt uppgraderingsbar för framtida teknologier.
- Avancerad men enkel ColorMunki Display mjukvara ingår.
- Två olika lägen - Enkelt och Avancerat - med ett guidande gränssnitt som innehåller fördefinierade alternativ för enkelt användande.
- Mätning, övervakning och realtidskompensering av omgivningsljus.
- Automatic Display Control - ADC - styr automatiskt bildskärmen för enkel användning.
- FlareCorrect för mätning och kompensation av reflektioner.

OBS! Fungerar ej med Eizo
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.