Skärmkalibrering för entusiast och professionell fotograf

X-rite i1Display Studio

Artikelnummer: 1045939
 • Mäter ljusstyrka upp till 1000 nits
 • Intelligent iterativ profilering för maximal färgnoggrannhet på varje unik display
 • Flare Correct – för att minska kontrastförhållande orsakade av bländande omgivningsljus
 • Skapa profiler för flera olika skärmar
1 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Enkel skärmkalibrering för entusiasten och professionella fotografer

Det här är en skärmkalibrering för kreativa entusiaster och professionella fotografer som önskar en enkel kalibrering med kvalitativt resultat. I1 Display studio ger dig en perfekt kalibrerad bildskärm, bärbar enhet eller projektor, vilket bidrar i ett konsekvent resultat i ditt arbete.

Fördelar

 • Mäter ljusstyrka upp till 1000 nits
 • Intelligent iterativ profilering för maximal färgnoggrannhet på varje unik display
 • Flare Correct – för att minska kontrastförhållande orsakade av bländande omgivningsljus
 • Skapa profiler för flera olika skärmar

Kolorimeter för bildskärm, mobilenhet eller projektorprofilering

i1 Display Pro plus innehåller en kolorimeter bundlad med mjukvara för bildskärm, mobilenhet eller projektorprofilering. Kolorimetern bygger på ett optiskt system med specialtillverkade filter som erbjuder förstklassigt resultat på alla moderna displayteknologier och som dessutom går att uppdatera för framtida teknologier. Kolorimetern kombinerar 3 funktioner: mätning av omgivningsljus, bildskärms- och projektorprofilering. En integrerad diffusor för mätning av omgivningsljus gör att man enkelt kan mäta ljuset på sin arbetsplats. Rotera diffusorn och den förvandlas ett bordsstativ för projektorprofilering. Slutligen monteras kolorimetern på bildskärmen och med hjälp av en integrerad motvikt, som enkelt går att justera, kalibreras och profileras bildskärmen.

Levereras med

 • i1Display Studio kalibreringsverktyg
 • i1Studio programvara
 • Snabbstartsguide
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.