Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kalibrering Colormunki Smile

X-rite Kalibrering Colormunki Smile

Artikelnummer: 1000420
  • Bildskärmskalibrering för fotoentusiaster, designintresserade och gamers
  • Innehåller ett digitalt mätinstrument och en mjukvara
  • Enkel process med enastående resultat
1 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

X-Rite Colormunki Smile
ColorMunki Smile är en enkel bildskärmskalibrering för fotoentusiaster, designintresserade och gamers som vill vara säkra på att färger och bilder visas rätt och lika oavsett vart och hur de används. ColorMunki Smile innehåller ett digitalt mätinstrument och en mjukvara som är superenkel att använda. Processen är enkel, resultatet är enastående.Levereras med:
ColorMunki Smile kolorimeter för att mäta färger direkt på bildskärmen.
Självinstruerande mjukvara som är oerhört enkel för alla att använda.
Snabbguide för att komma igång.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.