Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kalibrering i1 Basic Pro 2

X-rite Kalibrering i1 Basic Pro 2

Artikelnummer: 322757
16 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
X-Rite i1 Basic Pro 2
i1 Basic Pro från X-rite är en prisvärd och professionell färghanteringslösning, som erbjuder profilering av både bildskärmar och projektorer, samt kvalitetssäkring av bildskärmar och utskrifter. X-Rite i1 Basic Pro 2 är uppdaterad med den senaste tekniken och använder ett nytt mätningssystem.

Levereras med:
- i1 Pro 2 spektrofotometer (mätinstrument)
- Senaste versionen av 1 profiler
- Pantone Mjukvara Color Manager
- Tillbehör för mätning av omgivningsljus och enskilda färger (spotmätningar)
- Mätbord med nyutvecklad aluminiumlinjal
- Hållare för mätning av bildskärmar, projektorer och omgivande ljus
- Väska

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.