Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Powerbank med hög kapacitet och kraft

xtorm Powerbank AL480N AC Brick 23.200mAh

Artikelnummer: 1045790
  • Ladda via USB-C, USB-A (2,4V), USB-A (quick charge) eller AC 220V
  • Ladda dina enheter vart du än är
  • Hög kapacitet på 23 200 och effekt på 80W
1 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Kraftfull powerbank för att ladda enheter som en bärbar dator, drönare, kamera och smartphones

AC Power Bank Brick är en idealisk lösning som låter dig ladda dina elektriska enheter när som helst och var som helst. Tack vare sin stora kapacitet på 23 200 mAh och effekten på 220 V / 80W är Powerbanken tillräckligt kraftfull för att ladda enheter som en bärbar dator, drönare, kamera och smartphones.

Fördelar

  • Ladda via USB-C, USB-A (2,4V), USB-A (quick charge) eller AC 220V
  • Ladda dina enheter vart du än är
  • Hög kapacitet på 23 200 och effekt på 80W
  • Storlek: 161 x 65 x 65 mm

Mångsidig och smart design

Power Bank har totalt fyra utgångar. Enheter som använder upp till 220 volt kan laddas via uttaget. Tack vare den höga effekten kommer mobila enheter att laddas mycket snabbt via USB-portarna. Det finns en separat USB-C-port för att ladda USB-C-enheter. Power Bank Brick själv kan också laddas via USB-C-porten med den medföljande kabeln.
En digital indikator visar exakt hur mycket energi som finns kvar. Kraften som överförs genom uttaget kan slås på och av för att undvika att slösa bort energi. Powerbanken har dessutom ett Auto Power Management Chip, som automatiskt anpassar laddningshastigheten till de anslutna enheterna. Powerbanken har kraft för att ladda en smartphone, kamera, drönare eller till och med en bärbar dator. Xtorm Brick kan kombineras med exempelvis Xtorm Solar Booster (ingår ej) är allt du behöver.

Hög effektivitet och kapacitet

Xtorm AC Power Bank Brick 23 200 är mycket effektiv och garanterar minsta möjliga energiförlust under laddningsprocessen. Denna Xtorm-laddare levereras med APM-chipet. Detta betyder att laddaren automatiskt balanserar rätt laddningshastighet och fördelar kraften mellan de anslutna enheterna effektivt.

Snabb och säker laddning

Xtorm AC Power Bank Brick 23 200 mAh stödjer snabbladdning och kan ladda att ladda din anslutna enhet så snabbt som möjligt. Powerbanken skyddar batteriet på den anslutna mobila enheten från överladdning, tack vare det inbyggda överspänningsskyddet. Det finns även ett kontrollchip som förhindrar överhettning och Xtorm APM-chip balanserar automatiskt kraften över de anslutna enheterna för att förhindra överladdning eller överhettning.

Levereras med

  • Xtorm Powerbank AL480N AC Brick 23 200 mAh
  • Manual
  • USB-A till USB-C Kabel
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.