Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Blixt YN-560 III

Yongnuo Blixt YN-560 III

Artikelnummer: 1002793

Kraftfull blixt med strobfunktion och mycket annat som gör den till en perfekt följeslagare.

0 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Blixt YN-560 III
RF-602 Radiosändarkit för Canon och YN-560III
Externt batteripack SF18/FB-1
1 094 SEK
Blixt YN-560 III
Basic kit
RF-602 Radiosändarkit för Nikon och YN-560III
1 939 SEK

Kraftfull blixt
Nya YN-560 III är en kraftfull och manuellt inställbar kamerablixt (ledtal 58), med stroboskopfunktion (multi) för att till exempel fånga ett snabbt händelseförlopp på en och samma bild. YN-560 III är även perfekt att använda för
att frysa snabba rörelser och händelseförlopp, tack vare blixtens extremt korta brinntider (1/20.000s).

Blixten har ett integrerat 16-kanalers 2,4 Ghz radiosystem, med räckvidd på upp till 100 meter (fjärrkontroll/radiosändare för montering på kameran finns som tillbehör). Universalblixten kan användas som upplättningsblixt, slavblixt eller som manuell kamerablixt, med ställbar effekt från full effekt ner till 1/128-del.

YN-560 III är ett perfekt komplement till den inbyggda blixten och är kompatibel med Canon, Nikon, Pentax och alla andra kameror med standard blixtsko. Dessutom har den bakgrundsbelyst LCD-skärm, inbyggd slavsensor och stöd för "preflash" samt manuell powerzoom, säker synkspänning, ljudindikering och uttag för synksladd (PC-kontakt).

Stöd för Synk på bakre ridån.

Leverereas med:
  • Fodral
  • Blixtfot
  • Diffusor
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.