Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mottagare YNE3RX till YN-600EX II RT

Yongnuo Mottagare YNE3RX till YN-600EX II RT

Artikelnummer: 1039646
799 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Yongnuo mottagare YN-E3-RX

Denna mottagare kan styras via Yongnuo YB-E3-RT samt Canon ST-E3-RT. YN-E3-RX kan även styras via blixtarna YN-600EX-RT samt Canon 600EX-RT. Enheter drivs av 2 stycken AA-batterier.

Fördelar

  • Kan monteras i blixtsko eller vi 1/4" gängan i botten
  • Räckvidd upp till 100m
  • 15 automatiska kanaler

Levereras med

  • Sändare

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.