Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sändare YN-E3-RT till YN-600EX-RT

Yongnuo Sändare YN-E3-RT till YN-600EX-RT

Artikelnummer: 1028320
1 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sändare för Canon-kameror och blixar

Yongnuo YN-E3-RT är en ETTL-sändare som gör det möjligt att styra upp till 15 st Speedlite 600 EX-RT blixtar i fem olika grupper, där varje grupp antingen kan kontrolleras var för sig eller tillsammans. Sändaren monteras i kamerans blixtsko och sköter radiokommunikationen mellan kameran och blixtarna.

  • Kompatibel med E-TTL och E-TTL II
  • Växla mellan full automatik (ETTL), manuellt (M), stroboskop (Multi) eller gruppstyrning (Gr) av blixtarna
  • Bakgrundsbelyst LCD-display
  • AF Assist Beam
  • Stöd för Linked Shooting

Fota med snabba slutartider

På nyare Canon-kameror kan du ändra många av inställningarna direkt i kameramenyn istället för att ändra på sändaren. Sändaren har stöd för High Speed Sync (slutartider upp till 1/8000s) som kan användas för t.ex motljusbilder utomhus eller när du vill frysa en snabb rörelse vid t.ex sportfotografering.

Fota samma motiv från flera olika vinklar

Yongnuo YN-E3-RT kan även användas för att utlösa avtryckaren på kompatibla Canon-kameror. Med en sändare monterad på varje kamera kan du fotografera ett motiv från flera olika vinklar i exakt samma ögonblick. Vid användning med vissa äldre Canon-modeller behövs en kamerakabel som ansluts mellan sändaren och kameran (medföljer ej).

Fungerar med

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.