Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Axis Mini for Sony FS7, Z-M-AEMS7

Zacuto Axis Mini for Sony FS7, Z-M-AEMS7

Artikelnummer: 1020970
5 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Zacuto Axis Mini for Sony FS7
Fäste för Sony FS7's EVF-monitor som ger dig full rörelse i 360° och har fyra justeringspunkter. Axis Mini fästes via medföljande Z-Mount Zwivel 2 till 15 mm stången på kamerans topphandtag vilket gör att du får gott om utrymme runt objektivet för fokusering och fästet kommer inte synas i bild även om du använder vidvinkelobjektiv.

Fästet är lätt att installera och ta bort och kan enkelt justeras med en hand medan riggen är på din axel. Det går att använda i olika befattningar och kan användas såväl axelmonterat som stativmonterat.
 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.