Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

C100 Z-finder recoil, Z-C100ZR

Zacuto C100 Z-finder recoil, Z-C100ZR

Artikelnummer: 1017767
11 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

C100 Z-finder recoil
C100 Z-finder recoil, Z-C100ZR är en rigg huvudsakligen designad för att användas på stativ, slider eller en dolly. Med flera hål i 1/4" och 3/8" finns många möjligheter att anpassa din rigg efter just din smak och dina behov.

Basplattan VCT Universal har en axelkudde, v-mountfäste, två roddar (borttagbara) och massor av hål med standardgängor. C100 Z-finder är specifikt designad för att användas tillsammans med Canons C100 LCD-skärm. Förstoringsgraden är 1,8x och inkluderar dioptriinställning.

Behöver du även möjligheten att använda denna rigg på axeln, rekommenderas C100 EVF recoil, Z-C100ER.

OBS!
Kameran på bilden ingår inte.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.