Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

C200 Recoil Pro V2

Zacuto C200 Recoil Pro V2

Artikelnummer: 1041303
12 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Zacuto C200 Recoil Pro V2

Zacuto Canon C200 Recoil Prov V2 är en axelrigg specialutformad för Canon C200. Den är utformad för att ge optimal balans och komfort vid axelmontering eller på stativ. För mer information klicka här.

Levereras med

  • VCT Pro
  • Rosette Trigger Grip
  • C200 Top plate
  • Skruvar

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.