Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

C300 Z-finder recoil, Z-C300ZR

Zacuto C300 Z-finder recoil, Z-C300ZR

Artikelnummer: 1017769
26 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Välbalanserad
C300 Z-finder recoil, Z-C300ZR är en välbalanserad axelrigg där det ingår en VCT Universal baseplate och Grip relocator för att möjliggöra en bekväm och praktisk rigg. Detta är den senaste generationens axelrigg, med perfekt anpassad balans, lämplig både för att användas på stativ och på axeln. När både objektiv och kamera väger ungefär lika mycket är balansen av stor vikt, så tyngdpunkten behöver hamna mitt på axeln för att bli ergonomiskt korrekt. Detta kräver också att handgrepp och kamerakontroller placeras på ett smidigt vis.

Levereras med Zacuto EVF-monitor.

OBS!
Kameran på bilden ingår inte.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.