Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Cine EVF recoil, Z-CER

Zacuto Cine EVF recoil, Z-CER

Artikelnummer: 1017773
13 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Zacuto Cine EVF Recoil är en rigg som fungerar med RED One, Epic Epic Dragon, Scarlet, Blackmagic Cinema Camera, AJA Cion och ARRI ALEXA. Riggen hjälper dig att arbeta bekvämt och balanserat. Denna generationen av Recoilriggar är optimerade för balans och komfort och ger dig möjligheten att balansera upp tyngdpunkten på det sätt du önskar.

OBS!
Kameran på bilden ingår inte.

Cine EVF Recoil Product Update from Zacuto on Vimeo.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.