Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FS5 Recoil v2 för EVF Z-S5R-V2

Zacuto FS5 Recoil v2 för EVF Z-S5R-V2

Artikelnummer: 1034260
15 745 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Z-S5R-V2 Axelrigg för EVF för Sony FS5

Zacuto Recoil är ett komplett kit för att kunna axelmontera din Sony FS5 kamera. Med en VCT Pro kameraplatta har du också möjligheten att snabbt växla mellan axel- och statvmonterad kamera.

V2 av Zacuto Recoil är designad för optimal balans och komfort i både axel- och stativ-kamera konfiguration. Med kamera och optik av ungefär samma vikt måste balanspunkten vara vid bajonettfattningen. I Recoil Rig hamnar denna balanspunkten precis över axeln, vilket placerar kameran strax bakom dig. Detta kräver att fokusering, skärm/sökare och kontroller flyttas frammåt.

FS5 Recoil V2 finns i två utföranden:

 • Z-S5R-V2 Axelrigg för EVF för Sony FS5 
  Levereras med Axis Mini för montering av Gratical HD, Eye eller Sony LCD monitor med Zacuto Z-Finder
 • Z-S5ZR-V2 Axelrigg med Z-finder för Sony FS5
  Levereras med Zacuto Z-finder för användning direkt på FS5ans LCD-skärm

Levereras med:

 • VCT Pro Baseplate
 • FS5 Grip Relocatior
 • 13.5" / 35cm Lanc förlängningskabel
 • FS5 Top Plate
 • Axis Mini

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.