Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FS5 top plate svart, Z-FS5TP

Zacuto FS5 top plate svart, Z-FS5TP

Artikelnummer: 1027026

Topplatta med låsfäste för 15 mm rod till Sony FS5.

1 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Topplatta till Sony FS5
Denna platta passar runt det övre handtaget på Sony FS5 och har ett låsfäste för 15 mm rod vilket gör att du kan fästa vilket tillbehör som helst med en 15 mm rod. Plattan har också en svart 3" F/F rod på 15 mm som du kan använda för att montera en LCD på FS5 om du använder Zacuto Z-Finder.

Det finns fem 1/4" skruvgängor och en 3/8" skruvgänga på varje sida av plattan samt anpassade skruvhål som gör att du kan flytta kabelhållare och film plane marker.

Plattan fungerar endast med Sony FS5.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.