Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Gratical Eye, Z-GRE

Zacuto Gratical Eye, Z-GRE

Artikelnummer: 1026545
30 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Zacuto Gratical Eye
Gratical Eye är en elektronisk OLED-sökare utrustad med en kraftfull FPGA dual core-processor och en Micro-OLED-skärm med 5,4 miljoner pixlar. Gratical Eye är perfekt för dig som arbetar med professionella kameror och behöver en portabel och kraftfull elektronisk sökare. Skärmen stöder hög pixeltäthet med oöverträffad upplösning, korrekt svärta, gamma och utökat kontrastomfång för bästa möjliga bild.

Sökaren är liten och lättviktig eftersom den drivs på externt batteri. Den har samma mjukvara som Gratical HD men har endast en HD-SDI-ingång med upplösningar på upp till 1080p / 60. Det finns en 2-pin Lemo anslutning till D-Tap och BNC samt en 1/4" skruvgänga på undersidan och 1/4" rosettefäste på båda sidor så att kablar kan placeras uppåt eller nedåt beroende på hur du vill ha din rigg. 

Gratical Eye har en inbyggd sensor som gör att sökaren automatiskt stängs av sju sekunder efter att du tagit bort ögat från den och startar automatiskt igen när du sätter tillbaka ögat. Efter en timme stängs den av helt för att spara ström. Kåpan har även en smidig joystick med vilken du kan navigera i menyn och som dessutom lyser vid användning. Sökaren förblir helt dimfri oavsett klimat och kåpan är vädertålig vilket förhindrar fukt och skräp från att komma in i öppna portar.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.