Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Gratical HD, Z-GHD

Zacuto Gratical HD, Z-GHD

Artikelnummer: 1017415
32 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Gedigen och kraftfull sökare
Zakutos elektroniska OLED-sökare har utrustats med en kraftfull FPGA dual core-processor och den senaste Micro-OLED-skärmen för att ge ett utökat kontrastomfång. Skärmen stöder hög pixeltäthet med oöverträffad upplösning, korrekt svärta, gamma och kontrastomfång.

Sökaren har två HDMI- och två SDI-portar med korskonvertering från HDMI till SDI.Kåpan är vädertålig och förhindrar fukt och skräp från att komma in i öppna portar.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.