Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Gratical X, Z-GRX

Zacuto Gratical X, Z-GRX

Artikelnummer: 1023685
23 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Zacuto Gratical X
Gratical X är en elektronisk OLED-sökare och ett prisvärt alternativ till Zacuto HD som kan anpassas med de funktioner du behöver. Precis som Zakuto HD har Gratical X utrustats med en kraftfull FPGA dual core-processor och den senaste Micro-OLED-skärmen för att ge ett utökat kontrastomfång. Skärmen stöder hög pixeltäthet med oöverträffad upplösning, korrekt svärta, gamma och kontrastomfång.

Sökaren har fyra programmerbara knappar, två HDMI- och två SDI-portar samt inställningar såsom skärmjustering, color bars, blue gun och färgkorrigering. Du kan köpa till fler funktioner via Zacutos hemsida och laddar sedan smidigt in dem i din Gratical X via USB.

Gratical X behöver aktiveras efter köp. Detta gör du på Zacutos hemsida genom att fylla i ett formulär, ett mail skickas sedan till dig med en fil som du laddar ner och för över till din Gratical X via USB-minne.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.