Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kuggband ZipGear Prime lens kit 4-pack Z-ZG-PLK4

Zacuto Kuggband ZipGear Prime lens kit 4-pack Z-ZG-PLK4

Artikelnummer: 311843
3 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Zacuto Kuggband ZipGear Prime lens kit 4-pack
Zacuto Universal ZipGear för fast optik är anpassningsbara och 34cm långa. Lägg bara bandet runt fokusringen, klipp av till rätt storlek och sätt på ett lås.

.8 pitch

Innehåller en förpackning med fyra stycken band samt fyra stycken lås.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.