Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

QR coldshoe handle, Z-QCH

Zacuto QR coldshoe handle, Z-QCH

Artikelnummer: 1010981
3 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Flexibelt och stabilt handtag med coldshoefästen

QR Coldshoe Handle från Zacuto, fungerar med en rad olika rails, och då ger dig två unika coldshoefästen på vilka du kan montera tillbehör. På dessa fästen, ett lodrätt och ett vågrätt, säkras dina tillbehör med hjälp av smidiga och pålitliga snabbfästen, som erbjuder maximal stabilitet. Det greppvänliga handtaget i lönn ger dig dessutom ett bekvämt arbetssätt även under långa sessioner.

Fungerar med följande rails:

3" Z-Rail, 5" Z-Rail, Z-Rail Zotshoe, Z-Rail T, och Zacuto Half Cage. Fungerar även med NATO, SWAT, RED, PICATINNY, WOODEN CAMERA.

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.