Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

QR shoulder pad, Z-QRSP

Zacuto QR shoulder pad, Z-QRSP

Artikelnummer: 1013033
4 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Zacuto axelstöd QR används tillsammans med Zacuto axelrigg för extra stabilitet och comfort. Axelstödet monteras direkt på stativets snabb-platta, direkt under kameran, vilket gör användadet av motvikter överflödigt. Resulatet blir en lättare rigg med vikten korrekt balanserad ovanför axeln.
Man lossar lätt på axelstödet med spaken på sidan, och genom att öppna spaken halvvägs kan man justera balansen på kameran utan att riskera att stativplattan lossnar ifrån axelstödet.

Med två extra skruvhål kan du justera stödet så att det ligger mer mot ryggen, tänkt för dig som gärna "trycker" axel-riggen frammåt för att låsa fast den mot axeln.
 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.