Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sony FS7 Recoil v2

Zacuto Sony FS7 Recoil v2

Artikelnummer: 1031206
12 895 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Zacuto Sony FS7 Recoil V2 är en axelrigg för Sony FS7. Riggen inkluderar:

  • VCT Pro Baseplate
  • Rosette minimount till handgreppet
  • Axis mini mount för montering av FS7 monitorn

Riggen är framtagen för att ge dig en optimal balans i din kamera oavsett längd på kameran eller objektivet. Du kan alltid få balanspunkten precis ovan din axel vilket avlastar och ger stabilitet. Bottenplattan har en inbyggd, böjd axelkudde, stativfäste och gott om plats på sidorna för att fästa tillbehör.

Rosette minimount passar på 15 mm rodsen och ger dig ARRI standard för att kunna omplacera arm och handtag för att passa Recoil bättre. Axis mini fäster du på rodden på handtaget för att montera en rosettemonterad EVF eller Sony FS7 monitorn. Du kan justera utifrån om du har kameran på stativ eller på axeln.

Version 2 innehåller VCT Pro Baseplate istället för VCT universal basplatta.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.