Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

TRI-Mount

Zacuto TRI-Mount

Artikelnummer: 1005405
1 445 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Zacuto TRI-Mount
Detta TRI-mount är en vidareutveckling på Zacutos standard T-mount, med en tredje 15mm-öppning. Tri-Mount är ett T-format fäste som är idealiskt för Zacutos populära handtag och lämpar sig bra om du vill montera en FS100-mikrofon och ett extra tillbehör som tex Zacuto EVF, ljus, arm, inspelare etc.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.