Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Z-Finder Blackmagic Pocket Camera

Zacuto Z-Finder Blackmagic Pocket Camera

Artikelnummer: 1009812
2 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Sökare till Blackmagic Pocket Camera
Denna sökare är speciellt framtagen för att passa Blackmagic Pocket Camera och dess LCD-skärm. Genom att sätta fast en magnetram runt LCD-skärmen är det lätt att fästa och lossa sökaren när du vill använda den. När du inte använder den kan du låta den hänga runt halsen i den medföljande remmen så att du alltid håller sökaren nära.

Det optiska systemet omfattas av tre-glas-dioptrier som kan användas för att korrigera för eventuella synfel. Dessutom är den utrustad med skydd mot imma. Detta är ett väldigt viktigt skydd som gör att du kan fota i de mest fuktiga miljöerna men ändå slippa att sökaren immar igen.Varning!
Sökaren är ett förstoringsglas som kommer att förstärka solen. Detta kan skada din LCD-skärm om solen lyser direkt genom sökaren. Använd det medföljande linsskyddet för att undvika detta.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.