Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Zamerican V3 Large 30,5cm-arm

Zacuto Zamerican V3 Large 30,5cm-arm

Artikelnummer: AT204589
2 625 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Treledad arm för att montera tillbehör så som monitor, belysning och mikrofon på kamera eller rigg.

Zamerican V3 Large 30,5cm ledad arm har en kulleder av krom för mjuka rörelser, aluminiumändar för att minimera rost och rostfritt stål för styrka och smidighet.

Ändarna är utrustade med Z-Release, så alla Zacuto-tillbehör sätts dit med Zacutos snabbfäste Z-lock.

Armen kan förlängas med Zacutos rör så armen blir så lång du vill ha den.

Zamerican-armarna kräver ett Z-Release-tillbehör i vardera ände, till exempel ZicroMount, Z-Mount, Stand mount, Zgrip, G-Mount eller en gängadapter.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.